keskiviikko 1. toukokuuta 2019

Jos metsään haluat mennä nyt...

Eeva: Toukokuun alun ja vapun juhlimisen lisäksi tänään korkattiin tältä vuodelta maastoesteet! Itse päädyin Marthan selkään. Pitihän sekin neiti tältä päivää liikuttaa. Melkoista kyytiä sainkin, kun oli Marthan ensimmäinen kerta meillä maastoesteillä ja muutenkin neidillä sitä vauhtia löytyy. Mukanani olivat onneksi iki-ihanat Elviira ja Sofia ratsuinaan Jax ja Merituuli. On se mukavaa, kun työntekijöidenkin kesken voi käydä ottamassa parit hypyt!
Meinasi minulla vähän itsesuojeluvaisto pukata päälle, kun lähdettiin ottamaan kunnon hyppyjä. Martha ampaisi hurjaan laukkaan ja ei siinä paljoa pidätteet auttaneet. Osaahan tämä kyllä itse paikat katsoa, joten ei siinä voinut muuta kuin ohjata esteelle ja olla hengessä mukana. Kaikki me selvitsimme ehjin nahoin takaisin talliin, vaikka hevosilla(ja meillä) oli kevättä rinnassa.

Kävin vielä illalla Jasmiinan kanssa köpöttelemässä. Siitä tulee päivä päivältä enemmän "se tallinomistajan lellikki". Kovasti treenaan, että pääsisimme tulevaisuudessa kunnon kenttäkisoihin ja varsa olisi laadukas. Monia uusia suunnitelmia siis on edessä. Tallinlaajennusta... hups, tätä en olekaan kertonut vielä. Ja pienimuotoista kasvatustoimintaa. On myös haikeampia uutisia. Marthalle on löytynyt ostaja. Ei ole vielä tarkkaa tietoa, milloin se lähtee, mutta kaupat näyttävät olevan jo aika varmat. Kunhan tallipaikka vielä löytyy. Martha oli hieno hevonen, mutta on se pakko myöntää, ettei sillä olisi mitään etua asua ratsastuskoulussa. Kisakentille sen pitää päästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti